Monday - Friday8:00 - 16:30
OfficeFerhadija 27, 71000 Sarajevo
KLJUČNE VRIJEDNOSTI

Nepristrasnost, povjerljivost
i objektivnost

https://verlab.ba/wp-content/uploads/2021/04/title_bg-1280x854.jpg

Ključne poslovne vrijednosti u VERLAB-u su: nepristranost i neovisnost, povjerljivost, profesionalnost, objektivnost, sigurnost, pouzdanost, izvrsnost i orijentacija na ljudski potencijal. VERLAB je prepoznao značaj osiguranja nepristranosti, povjerljivosti i objektivnosti u pružanju usluga u okviru registrovanih aktivnosti za klijente i stoga se kontinuirano vodi računa da se sve aktivnosti obavljaju u cilju zaštite nepristranosti i objektivnosti pruženih usluga, kao i povjerljivost podataka proizašla iz takvih.

Uprava VERLAB-a ne dozvoljava komercijalne, finansijske ili druge pritiske koji bi ugrozili nepristranost, objektivnost i povjerljivost aktivnosti koje se provode u VERLAB-u

i samostalno obavljanje svih aktivnosti na osnovu profesionalnih pravila i objektivnih pokazatelja u skladu sa propisima.

U VERLAB-u se svi podaci, informacije i znanje stečeni tokom poslovanja i poslovnog odnosa sa zainteresiranim stranama tretiraju kao poslovna i profesionalna tajna.

Osoblje VERLAB-a informirano je kroz sistem upravljanja kvalitetom o važnosti nepristranosti, objektivnosti i povjerljivosti podataka i sukoba interesa i obavezani su da će se pridržavati mjera za sprečavanje ovih pojava. Oni su takođe dužni čuvati podatke o poslovnoj tajni u skladu sa važećim poslovnikom i etičkim kodeksom.

SISTEM UPRAVLJANJA KVALITETOM

Certifikati

Mjeriteljska laboratorija, imenovana od strane Instituta za mjeriteljstvo Bosne i Hercegovine, za pružanje usluga verifikacije medicinskih uređaja sa funkcijom mjerenja.

Akreditovano inspekcijsko/kontrolno tijelo prema zahtjevima standarda BAS EN 17020 od strane Instituta za akreditiranje Bosne i Hercegovine (BATA).

Sistem upravljanja kvalitetom certificiran prema zahtjevima standarda BAS EN 9001 od strane Bureau Veritas (UKAS Management Systems).

bt_bb_section_top_section_coverage_image
VERLAB d.o.o. SarajevoOffice
Ferhadija 27,
71000 Sarajevo
Bosnia and Herzegovina

ID No: 4201943670005
Tax No: 201943670005
Bank Account No.:1610000112180026
(Raiffeisen bank)

OUR LOCATIONSWhere to find us?
https://verlab.ba/wp-content/uploads/2021/05/map_v-1.png

Working Hours:
Mon – Fri, 08:00 – 16:30

GET IN TOUCHVerlab Social links
Follow our work on social platforms

Your  proposals and suggestions for improvement

All interested parties have the right to submit proposals and suggestions for improvement, objections or complaints to any segment of our work via e-mail: info@verlab.ba, and the manner of handling negotiations / complaints is in accordance with the procedure VL-PR-12 . General business conditions are available here.

© Copyright 2014 by Verlab d.o.o. Sarajevo. All rights reserved.