Monday - Friday8:00 - 16:30
OfficeFerhadija 27, 71000 Sarajevo

Proizvodi

NAŠIPROIZVODI

Danas je stvaranje, distribucija i manipulacija informacijama važna kulturna i ekonomska aktivnost i osnova većine poboljšanja. Stalni razvoj informaciono-komunikacionih tehnologija (IKT) rezultira povećanom upotrebom ovih tehnologija u svakodnevnoj medicinskoj praksi i mijenja način pružanja i kvaliteta zdravstvene zaštite. Širom svijeta zdravstveni sistemi suočavaju se s velikim problemima s post-tržišnim nadzorom medicinskih proizvoda (MD). Prije nekoliko godina prepoznali smo ovaj problem i razvili softversko rešenje koje omogućava praćenje procesa održavanja i procjene medicinskih uređaja u zdravstvenim ustanovama.

Softver je dizajniran u skladu sa standardom ISO / IEC 9126 za osiguranje kvaliteta da bi ga moglo koristiti tehničko osoblje u zdravstvenoj ustanovi, ali za laksi minotirng od strane administrativnog osoblja u zdravstvenoj ustanovi.
https://verlab.ba/wp-content/uploads/2019/04/img-callback.png

Naši proizvodieVerlab

Softver eVerlab je digitalna platforma koja omogućava pregled i upravljanje rezultata i evidencije verifikacije medicinskih uređaja namijenjenih zdravstvenim organizacijama za podršku u procesu zakonskih verifikacija.

Naši proizvodieLab

Softver eLab je nepristran, pristup zasnovan na dokazima za vođenje i održavanje principa integriteta i transparentnog rada i omogućava laboratorijama da upravljaju svim aspektima svog svakodnevnog poslovanja u skladu sa EN ISO 17000.

Naši proizvodiAI Ekspertni sistemi

AI Ekspertni sistemi zasnovani na umjetnoj inteligenciji, testirani u našoj bazi podataka koji sadrže velike podatke generirane od strane zdravstvenog sistema i nadgledanja medicinskih uređaja nakon stavljanja na tržište. Njegova je funkcija rješavanje uobičajenih izazova povezanih s održivošću zdravstvenih sistema.
VERLAB d.o.o. SarajevoOffice
Ferhadija 27,
71000 Sarajevo
Bosnia and Herzegovina

ID No: 4201943670005
Tax No: 201943670005
Bank Account No.:1610000112180026
(Raiffeisen bank)

OUR LOCATIONSWhere to find us?
https://verlab.ba/wp-content/uploads/2021/05/map_v-1.png

Working Hours:
Mon – Fri, 08:00 – 16:30

GET IN TOUCHVerlab Social links
Follow our work on social platforms

Your  proposals and suggestions for improvement

All interested parties have the right to submit proposals and suggestions for improvement, objections or complaints to any segment of our work via e-mail: info@verlab.ba, and the manner of handling negotiations / complaints is in accordance with the procedure VL-PR-12 . General business conditions are available here.

© Copyright 2014 by Verlab d.o.o. Sarajevo. All rights reserved.