Monday - Friday8:00 - 16:30
OfficeFerhadija 27, 71000 Sarajevo

Pripremljenost i odgovor na pandemiju

8 Novembra, 2021

U krizi kao što je pandemija COVID-19, uobičajeni procesi se često moraju modificirati kako bi se osigurala najbolja moguća njega uz istovremeno osiguranje sigurnosti pacijenata i osoblja uprkos ograničenim resursima. Publikacije ECRI-ja pružaju smjernice za pomoć zdravstvenim ustanovama u suočavanju s izazovima kao što su nestašice opreme, upravljanje medicinskim uređajima s odobrenjem za hitnu upotrebu FDA, čišćenje i dezinfekcija te sigurne i učinkovite prakse vakcinacije.

Zdravstvene ustanove mogu pronaći sve neophodne informacije na jednom mjestu: članke, ocjene proizvoda, webcaste, kontrolne liste za pripremu i postupanje s pacijentima, popise opreme i popise alternativnih dobavljača.

I dok zdravstvene ustanove  procjenjuju, planiraju i implementiraju strategije, ECRI-jevi istraživači, analitičari, inženjeri i kliničari su tu da vas podrže. Putem centra za oporavak od COVID-19, ECRI omogućava članovima otvoren pristup uputstvima, alatima i resursima vezanim za oporavak. Bez obzira na fazu oporavka, proaktivno razvijaju resurse koji su vam potrebni za donošenje najsigurnijih odluka.

Ukoliko niste član, možete posjetiti ECRI besplatne stranice o COVID-19. U skladu sa svojom misijom unapređenja efikasne zdravstvene zaštite zasnovane na dokazima na globalnom nivou, ECRI pruža besplatan javni pristup mnogim svojim resursima za COVID-19. ECRI vam daje javni pristup širokom spektru resursa, a još više sadržaja dostupno je besplatno u ECRI-jevom Resursnom centru za COVID-19. Nije potrebno članstvo ili druga plaćanja.

 

Ukoliko želite biti jedna od 5000 zdravstvenih ustanova širom svijeta koje ECRI podržava, molimo posjetite  >>>>> wwww.verlab.ba/ecri

 

 

 

samira

VERLAB d.o.o. SarajevoOffice
Ferhadija 27,
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

ID br: 4201943670005
PDV br: 201943670005
Broj bankovnog računa:1610000112180026
(Raiffeisen Bank)

Naše lokacijeGdje nas pronaći?
https://verlab.ba/wp-content/uploads/2021/05/map_v-1.png

Radno vrijeme:
Pon – Pet, 08:00h – 16:30h

PRATITE NASOstanimo u kontaktu!
Pratite naš rad na društvenim platformama

Vaši prijedlozi i sugestije za poboljšanje

Sve zainteresovane strane imaju pravo na podnošenje prijedloga i sugestija za poboljšanje, prigovora ili žalbi na bilo koji segment našeg rada putem e-maila: info@verlab.ba, a način postupanja sa prigovorima/žalbama je u skladu sa procedurom VL- PR-12 .

© Copyright 2014 Verlab doo Sarajevo. Sva prava zadržana.