Monday - Friday8:00 - 16:30
OfficeFerhadija 27, 71000 Sarajevo

Pripremljenost i odgovor na pandemiju

8 Novembra, 2021

U krizi kao što je pandemija COVID-19, uobičajeni procesi se često moraju modificirati kako bi se osigurala najbolja moguća njega uz istovremeno osiguranje sigurnosti pacijenata i osoblja uprkos ograničenim resursima. Publikacije ECRI-ja pružaju smjernice za pomoć zdravstvenim ustanovama u suočavanju s izazovima kao što su nestašice opreme, upravljanje medicinskim uređajima s odobrenjem za hitnu upotrebu FDA, čišćenje i dezinfekcija te sigurne i učinkovite prakse vakcinacije.

Zdravstvene ustanove mogu pronaći sve neophodne informacije na jednom mjestu: članke, ocjene proizvoda, webcaste, kontrolne liste za pripremu i postupanje s pacijentima, popise opreme i popise alternativnih dobavljača.

I dok zdravstvene ustanove  procjenjuju, planiraju i implementiraju strategije, ECRI-jevi istraživači, analitičari, inženjeri i kliničari su tu da vas podrže. Putem centra za oporavak od COVID-19, ECRI omogućava članovima otvoren pristup uputstvima, alatima i resursima vezanim za oporavak. Bez obzira na fazu oporavka, proaktivno razvijaju resurse koji su vam potrebni za donošenje najsigurnijih odluka.

Ukoliko niste član, možete posjetiti ECRI besplatne stranice o COVID-19. U skladu sa svojom misijom unapređenja efikasne zdravstvene zaštite zasnovane na dokazima na globalnom nivou, ECRI pruža besplatan javni pristup mnogim svojim resursima za COVID-19. ECRI vam daje javni pristup širokom spektru resursa, a još više sadržaja dostupno je besplatno u ECRI-jevom Resursnom centru za COVID-19. Nije potrebno članstvo ili druga plaćanja.

 

Ukoliko želite biti jedna od 5000 zdravstvenih ustanova širom svijeta koje ECRI podržava, molimo posjetite  >>>>> wwww.verlab.ba/ecri

 

 

 

samira

VERLAB d.o.o. SarajevoOffice
Ferhadija 27,
71000 Sarajevo
Bosnia and Herzegovina

ID No: 4201943670005
Tax No: 201943670005
Bank Account No.:1610000112180026
(Raiffeisen bank)

OUR LOCATIONSWhere to find us?
https://verlab.ba/wp-content/uploads/2021/05/map_v-1.png

Working Hours:
Mon – Fri, 08:00 – 16:30

GET IN TOUCHVerlab Social links
Follow our work on social platforms

Your  proposals and suggestions for improvement

All interested parties have the right to submit proposals and suggestions for improvement, objections or complaints to any segment of our work via e-mail: info@verlab.ba, and the manner of handling negotiations / complaints is in accordance with the procedure VL-PR-12 . General business conditions are available here.

© Copyright 2014 by Verlab d.o.o. Sarajevo. All rights reserved.